ادعای جولانی: سوریه تا پایان سال ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جذب می‌کند نفتالی بنت، نتانیاهو را به باد انتقاد گرفت | اسرائیل امروز در گِل مانده است رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل اشغال کامل شهر غزه را به تصویب رساند ارتش اسرائیل به دنبال سربازان فراری | تلاش رژیم صهیونیستی برای جبران کمبود نیرو اعتراضات ضد اقدامات نتانیاهو ادامه دارد | ۴۰۰ هزار نفر در تل‌آویو خواستار توافق مبادله اسرا شدند + فیلم اسرائیل درصدد تعطیلی کنسولگری فرانسه در بیت‌المقدس ماکرون: پوتین صلح نمی‌خواهد اراضی اشغالی در بحران خشکسالی | رسانه عبری: اسرائیل به تدریج در حال خشک شدن است ۵۷ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند وزیر امور خارجه آمریکا: صدور روادید برای مردم غزه را تعلیق کردیم عملیات انتحاری در حلب سوریه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ با زلنسکی و سران اروپا دیدار می‌کند + زمان دیدار زلنسکی: پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را ضمانت امنیتی می‌دانیم یحیی سریع: فرودگاه تل‌آویو را با موشک هایپرسونیک هدف قرار دادیم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) سه تن از مقامات ارشد سعودی به فرمان ملک سلمان برکنار شدند پزشکیان از دست‌اندرکاران برگزاری اربعین حسینی قدردانی کرد دیدار خداحافظی سفیر آلمان با عراقچی پژمان‌فر: آموزش سواد رسانه‌ای و روایت درست واقعیت‌ها وظیفه اصلی رسانه‌های داخلی است + ویدئو ادعای ویتکاف درباره موافقت پوتین با تضمین‌های امنیتی قوی برای اوکراین آمادگی کامل حوزه های قضایی خراسان رضوی در زمینه ارائه خدمات حقوقی در دهه آخر ماه صفر کنایه‌های ترامپ به بایدن تمامی ندارد | ترامپ: نشست خوبی با پوتین درباره جنگ احمقانه «بایدن» داشتم پزشکیان مهرماه ۱۴۰۴ به نیویورک می‌رود اراضی اشغالی مورد حمله موشکی یمن قرار گرفت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) واکنش نتانیاهو به موج تازه اعتراضات و اعتصاب سراسری تیراندازی در نیویورک ۱۱ کشته و زخمی برجای گذاشت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) نماینده پارلمان لبنان: سلاح حزب‌الله قابل مذاکره نیست شمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر رسید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر صمت: افزایش قیمت خودرو متاثر از بازار است| عرضه و تقاضای خودرو متوازن نیست+ فیلم

  • کد خبر: ۱۴۱۰۹۳
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۵
وزیر صمت: افزایش قیمت خودرو متاثر از بازار است| عرضه و تقاضای خودرو متوازن نیست+ فیلم
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام اینکه در آبان ماه ۱۲۲ هزار دستگاه انواع خودرو تولید شد، گفت: قیمت آشفته بازار خودرو متاثر از عدم توازن بین عرضه و تقاضاست و با افزایش تولید و واردات خودرو این بازار به تعادل می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدرضا فاطمی‌امین در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت درباره وضعیت بازار خودرو و روند افزایشی قیمت‌ها اظهار داشت: نرخ ارز از پنج مسیر روی بازار‌های کشور تاثیر می‌گذارد؛ یکی روی مواد اولیه است که سبب می‌شود قطعات وارداتی کالایی، چون خودرو افزایش یافته و قیمت تمام شده خودرو نیز افزایش یابد. نکته اینجاست که از این مسیر قیمت خودرو افزایش نیافته است بلکه اکنون قیمت تولید کننده داریم که در ثبت نام‌ها داریم و دیگری قیمت بازار است که گاهی تا ۳۰۰ میلیون بیشتر از قیمت تولیدکننده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: آنچه در دو سه ماهه اخیر آشفتگی در بازار خودرو ایجاد کرده، قیمت‌های بازار است و افزایش قیمت‌های بازار ناشی از افزایش قیمت قطعات خودرو نیست بله از این مسیر است که، چون عرضه و تقاضای خودرو متوازن نیست، خودرو به نادرستی تبدیل به کالای سرمایه‌ای شده است و کسانی که می‌خواهند ارزش پول خود را حفظ کنند، اقدام به خرید خودرو می‌کنند.

فاطمی‌امین ادامه داد: در چنین شرایطی وقتی قیمت دلار بالا می‌رود، قیمت خودرو هم افزایش می‌یابد و با کاهش آن، قیمت خودرو‌ها هم کاهشی می‌شود. اگر به روند دو سال پیش نگاه کنید، می‌بینید که قیمت بازار با قیمت ارز تغییر کرده است. راه‌حل این است که عرضه و تقاضا را در بازار خودرو متعادل کنیم.

وی با بیان اینکه روند تولید خودرو رو به رشد است، گفت: در آبان ماه ۱۲۲ هزار دستگاه انواع خودرو تولید شد که در پنج سال گذشته بی‌نظیر بود؛ اکنون تولید خودروسازان به بیش از ۶۰ هزار خودرو رسیده است و تقریبا تا آخر آذرماه خودروسازان توانسته‌اند به اندازه کل سال قبل تولید داشته باشند. حل مشکل تقاضای انباشته در بازار خودرو زمانبر است. این کار دو راه‌حل بیشتر ندارد، افزایش تولید و واردات.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه واردات خودرو از سوم آبان ماه نهایی شد، خاطرنشان کرد: دو ماه از نهایی شدن آیین نامه واردات خودرو گذشته است و همین روز‌ها اولین محموله خودروی وارداتی وارد گمرک می‌شوند؛ ما برنامه عرضه گسترده خودرو‌های وارداتی را پیش‌بینی کرده‌ایم.

فاطمی‌امین تصریح کرد: برآورد ما این است که با توجه به افزایش تولید که در ماه‌های آینده نیز افزایش پیدا خواهد کرد و نیز واردات خودرو، بازار می‌تواند به تعادل برسد، اما نکته اینجاست که ما هم در بازار مسکن و در بازار خودرو و بازار کالا‌های سرمایه‌ای یکسری قواعد بازدارنده برای تقاضا‌های هیجانی کم داریم مثل قانون مالیات بر عایدی سرمایه که در بسیاری از کشور‌ها اجرا می‌شود و بازار را تنظیم می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->